Дали вие сте един от онези хора, които прекарват целия

...
Дали вие сте един от онези хора, които прекарват целия
Коментари Харесай

Ghost Singles е истински сайт за запознанства... за призраци

Дали вие сте един от тези хора, които прекарват целия си живот в търсене на своите сродни души, само че не съумяват да ги намерят? Не позволявайте на гибелта да застане на пътя ви в търсене на идеалната половинка, шеговито поучава Bored Panda.

Посетете Ghostsingles.com и станете част от огромната база данни, която този уебсайт поддържа. В него животът и проблемите му са нещо от предишното, а гибелта е единствено началото.

Независимо дали ви се има вяра или не, когато най-накрая станете фантом ще имате опция да откриете любовта. Вместо да се тревожите за съществени проблеми като неналичието на задоволително време за връзка и финансови проблеми, единственото за което би трябвало да си мислите са неща от рода на " Дали задникът ми е прекомерно транспарантен? " или " Ако човек е починал през 1850 година, а аз през 1920 година, дали не е прекомерно остарял за мен? "

На Ghostsingles.com може да се срещате с други призраци, търсещи неангажираща връзка или сериозна отдаденост без значение в кой век сте напуснали този посредствен свят. Ако в миналото сте си мечтали да излизате с някой като Мерилин Монро, Мария Антоанета или Клеопатра, това е вашият късмет.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР