Дали ви провокира някой невъзпитан тип, като грабва под носа

...
Дали ви провокира някой невъзпитан тип, като грабва под носа
Коментари Харесай

Тези 3 зодии не мислят, а действат

Дали ви предизвика някой некултурен вид, като сграбчва под носа ви преференциалната промоция в супермаркета, или ви оповестяват, че сте спечелили едномесечна отмора на другоземен остров в игра с награди – някои зодии не му мислят доста, а напряко работят. Вместо общително предизвестие прередилият получава жестоко ръгане в ребрата, понижената стока мигновено се озовава във вашата пазарска количка, а куфарът неотложно се стяга за далечното пътешестване. Подобни недомислени и спонтанни дейности са присъщи на следните три зодиакални знака:

Овен

Импулсивен и експлозивен, управляваният от Марс Овен пресича безогледно всевъзможни опити за провокации или мобинг, като даже не си дава сметка за следствията. Овните са и мечтани клиенти в магазините, тъй като постоянно купуват най-новото и скъпото, без да им мигне окото, и дори не се сещат да ревизират първо съществуването на кредитна си карта. Авантюристичният и самонадеян Овен в никакъв случай няма да пропусне примамлива оферта за пътешестване, а непринудено ще зареже всичко и ще се насочи на път. Животът е къс и представителите на тази огнена зодия умеят да грабят от него с цялостни шепи.

Водолей

Находчив и проницателен, Водолеят обърква съперника с нетрадиционните си способи. Умението му бързо да улавя същината на нещата му разрешава да работи непринудено, само че въпреки всичко систематично, без да се постанова дълго да мисли.  Нестандартно е и държанието му за извършване на покупки. Обикновено се снабдява с предмети, с каквито останалите биха се чудили какво да вършат. Водолеят е визионер, изпреварил времето си. Затова никой не трябва да се изненадва, когато приема най-шантавата работа, без да му мисли. Като пионер в своята област, той постоянно дава хрумвания за прогресивни технологии и изобретения.

Близнаци

Близнаците също са от зодиите, които бързо се палят и работят, без да се затормозяват с ненужно мислене. Те бързо омайват нападателните хора с ловки приказки, тъй че да не помнят повода за кавгата. Няма потребност да си създават тактика, тъй като постоянно им хрумва вярното решение. В магазина сграбчват промоционалната стока без съмнение, тъй като все в миналото може да им потрябва. Постъпват на екстравагантна нова работа или се впускат в дълго странствуване също без предварителни проекти и доста мъдруване. Винаги намират точните думи, когато се изправят пред проблем.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР