Дали векторните ваксини няма да се окажат по-ефективни срещу COVID-19

...
Дали векторните ваксини няма да се окажат по-ефективни срещу COVID-19
Коментари Харесай

Работят ли векторните ваксини по-добре срещу коронавируса от РНК? Отговорът още не е ясен

Дали векторните ваксини няма да се окажат по-ефективни против COVID-19 по отношение на РНК имунизациите? Този въпрос слага в своя фейсбук профил доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория за мозъчни инфекции в Берн.

Причината за повдигането на тематиката са статистически данни - смъртността от Делта ковид във Англия е към 25 пъти по-ниска съгласно калкулации на доктор Илиев, до момента в който в Израел сега смъртността е към 6 пъти по-ниска на глава от популацията, в сравнение с преди имунизацията. " Очевидно в Израел отслабването на резултата на имунизациите е по-силно изразено, в сравнение с в Европа, заради което се разисква и трета доза за всички ", написа доктор Илиев. И се пита дали това не е по този начин, тъй като векторните ваксини оказват по-силен резултат върху клетъчния имунитет, в сравнение с върху хуморалния (с антитела).

В обявата под наблюденията му още веднъж се включва и доктор Георги Маринов, който е експерт от Департамента по генетика от Университета Станфорд. Маринов още веднъж повтаря изрично тезата си, че ваксиналната отбрана отслабва с времето, че няма доста място за маневриране в разработка на нови и нови ваксини против нови и нови разновидности на ковид и че единственото " лекарство " против вируса е тактиката " НУЛА КОВИД " в световен мащаб. Още:



Още от ИНТЕРЕСНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР