Дали вече има изненадани, ако стане ясно, че някое от

...
Дали вече има изненадани, ако стане ясно, че някое от
Коментари Харесай

Милица от Ергенът с профил в OnlyFans

Дали към този момент има сюрпризирани, в случай че стане ясно, че някое от девойките в " Ергенът " в действителност не е тъкмо такава, за каквато се показва?! Едва ли, а Милица е следващия образец за това. Уж свенливата, ранима и доста влюбчива брюнетка се оказа доста скрита лимонка, както се споделя.

Оказва се, че тя има профил не къде да е, а в платформата за възрастни OnlyFans, където против избрана сума пари всеки би могъл да има достъп до много пикантни и горещи фрагменти. Нещо повече - от профила й излиза наяве, че Мили дава обещание доста неща -  всеки ден шоу онлайн, писане на мръсни известия, фотоси и видеа, свързани с култове, както и да оценява мъжки достолепия... само против 6 $ на месец!

 undefined

Уви, профилът ѝ е бил деен последно през септември 2021 година, макар че Мили е обещавала да е дейна всеки ден. А в профила ѝ е имало много провокативни фотоси.

Наскоро в " Ергенът " Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило поради профила ѝ онлайн, а поради присъединяване ѝ в шоуто. Именно в " Ергенът ", Милица демонстрира и много необичайно държание. Тя се разочарова, че Евгени не я предложения на едно от груповите занимания на девойките, макар че тя му рязала мезета и полагала грижи за него. 



Но дано не забравяме, че точно нейният подарък към Евгени бе едно от най-кръндж нещата, виждани на дребния екран. Милица му подари... гипсова отливка на гърдите си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР