Дали в момента сме свидетели на ранните етапи на бичия

...
Дали в момента сме свидетели на ранните етапи на бичия
Коментари Харесай

Топ криптовалути, които да следите през следващите два месеца

Дали сега сме очевидци на ранните стадии на бичия пазар, или това може да е най-значимият бичи капан през живота на крипто бранша?

Отговорите остават несигурни. Всъщност точното прогнозиране на бичи пазари е меко казано предизвикателство. То би трябвало да се преглежда по-скоро като съмнение или изведено мнение.

В тази публикация се задълбочаваме в някои от криптовалутите, които демонстрират неповторими характерности и обещаващи разработки, което евентуално ги прави да се открояват в непрекъснато развиващия се криптопазар.

Биткойн (BTC)

Работейки върху децентрализиран блокчейн , Биткойн действа без централизиран контрол, което го отличава от валутите, издадени от държавното управление, и стандартните банкови системи. Всяка транзакция с Биткойн се записва подробно в обществено налична счетоводна книга, което подсигурява по едно и също време бистрота и сигурност.

Често именуван “дигитално злато ”, Биткойн е добре прочут като средство за предпазване на стойност. Ограниченото предложение от 21 милиона монети ускорява неговата дефицитност, като отваря вратата за опция за дълготрайно повишение на цената. С евентуалното утвърждение на спот ETF за Биткойн и наближаващото халвинг събитие на Биткойн през 2024 година крипто анализаторите са оптимистично настроени за BTC.

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic, обозначавана като ETC , е криптовалута, зародила вследствие на форк в мрежата на Етериум през 2016 година Тя поддържа истинската верига и философията “кодът е закон ”. ETC действа и като децентрализирана цифрова валута, като транзакциите ѝ се записват в обществена счетоводна книга.

Исторически видяно, ETC е показвала забележителна възвръщаемост по време на всеки цикъл. За да се максимизират облагите, може да се обмисли закупуване на ETC през ноември и задържане до настъпване на стремежи скок. Тази тактика се предлага за високорискови вложители, които са наясно със обвързваните с нея опасности и са подготвени да изчакат идващия цикъл, без значение по кое време ще настъпи.

Solana (SOL)

Solana е бързо разрастваща се блокчейн платформа, предопределена за високопроизводителни децентрализирани приложения (dApps) и криптовалути. Нейната отличителна линия се състои в това, че натъртва на мащабируемостта и скоростта. Solana употребява неповторим консенсусен механизъм, прочут като Proof-of-History (PoH), с цел да реализира бърза обработка на транзакциите.

Напоследък Solana доближи нови ценови върхове. През октомври и ноември SOL излезе от низходящия си тренд, постигайки 500% възвръщаемост от историческото дъно на предходния цикъл.

Chainlink (LINK)

Chainlink, постоянно обозначавана като LINK , се откроява като видна криптовалута с основно значение за пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi) и смарт договорите. Тя беше въведена, с цел да се оправи с предизвикването за свързване на основаните на блокчейн смарт контракти с действителни данни и външни системи.

Въпреки забележителния скок на токена LINK с 200% през последните два месеца и половина, остава забележителен необработен капацитет. Токенът LINK към момента изостава със 75% от предходния си исторически връх (ATH) и доста анализатори чакат евентуално двукратно нарастване от сегашната му цена по време на идната бича фаза.

Compound (COMP)

Compound, символизиран като COMP , е криптовалута, обвързвана с протокола Compound, децентрализирана платформа за разпределяне и взимане на заеми, построена върху блокчейна на Етериум . Тази платформа дава опция на потребителите да дават назаем своите криптовалути и да начисляват лихви, както и да заемат активи, употребявайки своите криптопасиви като поръчителство.

Експертите показват по-голям оптимизъм за COMP спрямо AAVE заради спада на токена с повече от 90% по отношение на ATH. Дори в случай че токенът COMP доближи половината от предходния си ATH от $854, той към момента ще има капацитета да донесе над осемкратна възвръщаемост при идващия бичи скок.

Aave (AAVE)

Aave, показана от AAVE , е криптовалута, обвързана с протокола Aave – децентрализирана финансова платформа, построена върху Етериум. Aave е приета основно поради функционалността си за разпределяне и взимане на заеми в границите на DeFi екосистемата.

Инвеститорите демонстрират бичи настройки към AAVE, защото тя се явява водещият DeFi протокол с над $7 милиарда обща заключена стойност (TVL). Траекторията на токените на AAVE наподобява възходяща и се чака AAVE да доближи $300 до идната бича фаза.

THORChain (RUNE)

THORChain, с знак RUNE , съставлява криптовалута, обвързвана с децентрализиран протокол за ликвидност, направен върху блокчейн технология. Нейната съществена роля е да улеснява обмена на активи сред веригите, като разрешава на потребителите да разменят цифрови активи от разнообразни блокчейни по обезсърчителен и децентрализиран метод.

THORChain притегли вниманието поради способността си да свързва разнообразни блокчейни, опростявайки процеса на прекачване и търговия с активи на потребителите в разнообразни мрежи. Това покачва оперативната съгласуемост на блокчейн екосистемата, допринасяйки за по-безпроблемна и отворена финансова рамка.

Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token, приет като BAT, служи като криптовалута и потребен токен, обвързван с браузъра Brave и екосистемата BAT. Токенът е направен, с цел да революционизира бранша на онлайн рекламата, като предизвиква по-ориентирано към неприкосновеността на персоналния живот и по-удобно за потребителите сърфиране.

BAT действа като средство за възнаграждаване на потребителите за тяхното взаимоотношение с онлайн рекламите. Потребителите, които избират да гледат реклами, получават в подмяна BAT токени, които могат да употребяват в поддръжка на основателите на наличие и издателите или да обменят за други цифрови активи.

BAT демонстрира сезонни трендове на пазара на криптовалути. Тези, които я придобият в най-ниските ѝ ценови точки, могат евентуално да получат забележителна възвръщаемост.

Neo

Neo , постоянно именуван “ “, се обрисува като известна блокчейн платформа и криптовалута. Основана през 2014 година от Да Хонгфей и Ерик Джан, Neo е проектирана по този начин, че да улеснява основаването на децентрализирани приложения (dApps) и смарт контракти, като печели доста самопризнание за ролята си в блокчейн екосистемата.

Neo възприема характерен консенсусен механизъм, прочут като Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT), чиято цел е да усили сигурността и мащабируемостта. Този механизъм дава опция на Neo да обработва забележителен размер транзакции в секунда, което го прави подобаващ за необятен набор от приложения.

Екосистемата на Neo включва още една локална криптовалута, наречена GAS, употребена за такси за транзакции и ръководство на мрежата. Екипът и общността на разработчиците на Neo поставят непрекъснати старания за разширение на опциите на платформата и за привличане на разработчици, които да надграждат върху нейната инфраструктура.

Заключение

С наближаването на последните месеци на 2023 година пейзажът на криптовалутите е подготвен за завладяващи достижения и благоприятни условия. Деветте водещи криптовалути, разказани в тази публикация, се отличават с характерности и случаи на потребление, които ги отличават от останалите. От одобрени стожери като Биткойн и Етериум до новаторски инициативи като Solana, всеки цифров актив има капацитета да окаже доста въздействие.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР