Дали този парламент има все още политически ресурс, така че

...
Дали този парламент има все още политически ресурс, така че
Коментари Харесай

Президентът: На шести март трябва да има оставка на цялото правителство

Дали този парламент има към момента политически запас, тъй че да се образува стабилно болшинство? Едно е несъмнено, на шести март би трябвало да има оставка на цялото държавно управление, тя би трябвало да се одобри и тогава стартират консултациите. Трябва да е ясно кой носи отговорност, сега не е ясно. Това съобщи Румен Радев пред публицисти в Анталия.

Държавният глава разгласи, че към момента не е мислил по какъв начин би работил, в случай че се стигне до назначението на ново служебно държавно управление. 

Той разгласи, че желае да види повече от министъра на защитата Тодор Тагарев. 

" Искам да видя министър, който работи за сигурността на България ", сподели Радев. 

" Някой от водачите виждаме, че желаят от министър Тагарев да освободи поста, тъй като той не прави задоволително за Украйна. За мен това е някак си висша форма на нихилизъм ", сподели той. 

Държавният глава Румен Радев взе участие в третото издание на дипломатическия конгрес в Анталия по покана на президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган. Темата на интернационалното дипломатическо събитие тази година е отдадена на насърчаването на дипломацията, като средство за превъзмогване на рецесиите.

Радев съобщи, че Ердоган може да посети България, в случай че имаме стабилно държавно управление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР