Дали ще ни посрещне поредната сутрин, в която пердето ще

...
Дали ще ни посрещне поредната сутрин, в която пердето ще
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 4 декември

Дали ще ни посрещне следващата заран, в която пердето ще е извън на улицата, а не от вътрешната страна... Предстои да забележим това, както и какво са избрали печатните издания за акценти в днешния си брой от 4 декември.
Вестник " Сега "
Столичани ще може да употребяват " зелен " билет на цена 1 лева за целия ден, като отплата за отровата, която дишат. Мярката се вкарва едвам на третия ден, в който са засечени високи равнища на замърсяване на въздуха, осведоми изданието. Вестникът оповестява и детайлности за " Индия пауър " - компанията, класирана на второ място след " Инерком ", с която ЧЕЗ стартира договаряния.
Вестник " Труд "
Вестникът обръща внимание на идния Никулден и шарана, като твърди, че рибата е вмирисана от евтини фуражи. Освен това ще може да разберете на какви компенсации имате право при преустановяване на работа - в случай че не знаете още или сте не запомнили. Хубаво е въпреки всичко това познание да не ви влиза в работа..
Вестник " 24 часа "
Изданието е подчертава върху най-интересното от провелия се на 3 декември първи народен конгрес за нововъведения в образованието. Вестникът оповестява и детайлности за опита на възрастен мъж да нахлуе в президентството вечерта на 3 декември. Става въпрос за мъж над 70 години, по данни на полицията, който носел в себе си револвер и " желал среща ". Интересно какъв брой ли още хора желаят такава среща с управленците ни, само че още не са се наканили да тръгнат...
Вестник " Монитор "
Вестникът е избрал за водеща тематика новината за двойния растеж на българските патенти. Вписваме зад граница открития в механиката, водородната технология и медицината, осведоми изданието. Друг акцент е задаващият се грип и ограниченията, които да вземем против него. Ние особено грипа го борим с стерилизация - само че тя е самостоятелен лековит метод и няма да предлагаме дози, всеки би трябвало самичък да си ги открие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР