Дали ПП ще съставят ново правителство в този парламент, зависи

...
Дали ПП ще съставят ново правителство в този парламент, зависи
Коментари Харесай

Политологът Стойчо Стойчев: Острият конфликт на ПП с Радев ще отнеме много от гласовете им

" Дали Политическа партия ще сформират ново държавно управление в този парламент, зависи от това дали ще предложат Петков за министър председател. Ако го създадат, възможностите му да успее са доста дребни. Нов кабинет се отдалечава от ден на ден ". Това съобщи за " Офанзива " политологът доцент Стойчо Стойчев.

Според него самият избор на съмнение беше импортиран, с цел да се спре роенето на групата на Има Такъв Народ. " Стратегически ход на ГЕРБ, с цел да спрат изкушаването на депутати от Петков. В момента Политическа партия е функционалност на престижа на Румен Радев. Вече нямат неговата поддръжка, а острият спор с него ще отнеме доста от гласовете за тях ", уточни той. И добави, че Радев ще бъде доста по-предпазлив преди да поддържа нова партия.

По думите му разривът с президента обаче може да докара нови гласоподаватели при тях. " Това е доста проамериканско държавно управление. Политическа партия да се надяват, че част от гласоподавателите не са се обезверили, поради алените линии на Петков. Българска социалистическа партия са най-големият губещ от напълно машинното гласоподаване. Нинова е осведомена с това и в случай че желаят да имат по-успешно показване, ще подхващат стъпки към връщане на хартиеното гласоподаване преди нови избори ", счита Стойчев.

И посочи, че 60% от пиара на Политическа партия се базира на облика на Пеевски. " Скоро ГЕРБ ще отпадне от реториката на Политическа партия, Пеевски се трансформира в централна фигура в " проклятието на България ", изясни той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР