Дали късметът съществува? И колко от нас умеят да привличат

...
Дали късметът съществува? И колко от нас умеят да привличат
Коментари Харесай

Дао на късмета вече е в България

Дали шансът съществува? И какъв брой от нас умеят да притеглят и употребяват силата му? За всички, които желаят по-добре да овладеят античните секрети на Изтока, в книжарниците към този момент е новата книга на Дайки Ивабучи “Дао на късмета”. Част от поредицата „ Платинени страници “ на ИК InSighting, тя е по едно и също време справочник и покана да се потопим във философията от Страната на изгряващото слънце.

И шансът не просто е втъкан в наличието на книгата, а и в нейното прелестно оформление и самата й същина, което я трансформира в самобитен амулет. Зад твърдите корици, обагрени в цвета, символизиращ шанс в страните от Далечния изток - алено, се крият 22 глави с по 22 правилото. Всеки един от тях ни разкрива по какъв начин директно да притеглим шанс в битието си. Рисунките на остарели японски майстори съпровождат всички глави от книгата, трансформирайки я в произведение на изкуството сама по себе си.

Разлистването й е по едно и също време разходка из изложба и сказка с влъхва. Философията в „ Дао на шанса “ е непреходна и неизчерпаема – всякога, когато отворим книгата, ще се натъкнем на нещо ново, което предходния път не сме могли да възприемем. Книгата се развива дружно с нас, търпеливо изчаквайки да разберем всичко, което се пробва да ни разкрие. Авторът Дайки Ивабучи ни посреща задушевно и до последната страница обилно споделя с нас тайните на шанса. Да. Късметът е тук, сега - пред теб. Ще го намериш сред кориците на тази книга, а по-късно ще схванеш, че се простира и отвън нея - в теб, към теб... на всички места в живота ти. Предишният ми "аз " нетърпеливо би се провикнал: "Не се бави, грабни шанса си преди да е избягал! ".

Но след срещата ми с него, с непреднамерена усмивка ти споделям: "Наслади му се! Късметът е нещото, което никой в никакъв случай не може да ти отнеме, тъй като... шансът е избрал тъкмо теб. " Дайки
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР