Дали има мъж, който би отказал малко специални ласки под

...
Дали има мъж, който би отказал малко специални ласки под
Коментари Харесай

Само за дами! Как да му доставите орален екстез според неговата зодия

Дали има мъж, който би отказал малко специфични милувки под завивките, с които дамата до него да засвидетелства своето предпочитание. Но уловката е, че всеки представител на мощния пол си пада по разнообразни неща и е добре като дами да знаем по какъв начин да възбудим оптимално мъжа до нас и по какъв начин да го накараме да си прекара чудесно. Тук ще откриете по какъв начин да подлудите мъжа до вас благодарение на орални милувки и съгласно зодията му:

Овен – те не си падат по обичайните неща. Интересна поза, изявено предпочитание, пристрастеност – покажете им, че ги желаете.

Телец – какво ще кажете за „ гурме “ френска обич. Използвайте лубриканти с разнообразни усети и се насладете на момента.

Близнаци – те обичат да се обръща внимание на всяка детайлност от мъжкото им достолепие. Бъдете старателни с тях.

Рак – те обичат да дават и да получават. Ето за какво обичаната им поза е 69.

Лъв – те обичат дълбоките и мощни чувства. Страстта е в основата на всичко, като Лъвовете обичат да преобладават.

Дева – Френска обич и белезници? Защо не, Девите имат много дива страна, която обичат да демонстрират в такива обстановки.

Везни – доста докосвания, стимулация и пристрастеност, Везните просто желаят да усетят, че ги желаете.

Скорпион – те обожават очния контакт. Не ги изпускайте от взор, до момента в който ги дарявате с френски милувки и индивидът до вас ще е удовлетворен.

Стрелец – слухът им е много развито осезание и се възбуждат извънредно доста, когато чуват, че и самите вие се наслаждавате на момента – не бъдете тихи.

Козирог – те обичат повече самия секс и избират по-бързите и общоприети френски милувки, които са един тип подготовка.

Водолей – те са огромни традиционалисти, когато става дума за френските милувки. Просто дайте цялото си внимание и покажете, че го желаете.

Риби – те желаят да усещат желанието и пристрастеността в партньорката си. Покажете, че моментът значи доста за вас и ще им доставите оптимално наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР