Дали Хейли Бийбър е заменила Селена Гомес във връзката ѝ

...
Дали Хейли Бийбър е заменила Селена Гомес във връзката ѝ
Коментари Харесай

Хейли Бийбър коментира началото на връзката си с Джъстин - slava.bg

Дали Хейли Бийбър е заменила Селена Гомес във връзката ѝ с Джъстин Бийбър, бе измежду въпросите, които мнозина си задаваха, когато стана ясно, че двамата са дружно.

В диалог с Ашли Греъм 23-годишният модел показа нови детайлности за романа си с Джъстин Бийбър и отговори на всички недоброжелатели, които към момента не имат вяра в искреността на брака ѝ.

Факт е, че артистът постоянно намира разтуха в обятията на бъдещата си брачна половинка, откакто се раздели със Селена Гомес и годежът му с Хейли също беше предшестван от малко събиране с попзвездата.

В подкаста на Pretty Big Deal дъщерята на Стивън Болдуин обясни обстановката: „ Хората не знаят, само че говорихме известно време, преди да се съберем още веднъж. Противно на общоприетото разбиране, той беше уединен тогава, а аз бях сама и ние просто се опитвахме да разберем живота. “

Селена и Джъстин възобновиха връзката си в края на 2017 година, само че през март 2018 година стана ясно, че са решили да си вземат отмора един от различен. Няколко седмици по-късно Бийбър бе видян в компанията на Хейли Болдуин и през лятото той ѝ предложи брак. Звездите станаха брачен партньор и брачна половинка след няколко месеца, само че сватбената гала се организира едвам през 2019 година.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР