Дали 2018 г. ще предложи по-добри, или дори революционни филми,

...
Дали 2018 г. ще предложи по-добри, или дори революционни филми,
Коментари Харесай

Най-очакваните филми през 2018 г.

Дали 2018 година ще предложи по-добри, или даже революционни филми, които ще надскочат равнището на тези през 2017 година?

Нямаме визия. Онова, с което сме наясно, е, че нито Холивуд, нито европейските кинодейци ще стоят със скръстени ръце – доста от филмите на 2018 година са подготвени още в този миг, а други се намират в развой на постпродукция и напълно скоро ще стават за огромен екран.

Следва къс, неизчерпателен лист с някои от нашите любимци.
 Коварен 4. Коварен 4.
Коварен: Последният ключ

Четвъртата и най-вероятно последна част от хорър поредицата „ Коварен” идва още на 12 януари, с цел да ни стресне и изкара от празничния захлас. Отново имаме всички нужни детайли за същински плашеща киноавантюра – странни случки в къща в Ню Мексико, пълзящи по стената неразбираеми сенки и една заплетена, дълга история. Брррр!
 Black Panther. Black Panther.
Black Panther

На 12 февруари е премиерата не просто на следващия филм със супергерои, а на една от дребното продукции, в която ще забележим тъмнокож супергерой. Black Panther стъпва решително върху комикса на Marvel със същото име и ще ни показа невероятните завършения на Т’Чала (тоест Черната пантера), като в ролята безпроблемно се вписва мускулестият Чадуик Боузман.
 Red Sparrow. Red Sparrow.
Red Sparrow

Дженифър Лорънс и Джоуъл Едгертън играят комплицирана психологическо-сексуална игра в този типичен шпионски трилър, който ни връща във времената на Студената война. Красиви здания, малко изстрели, заплетена конспирация и доста забавен разговор – това чакаме от премиерата на 2 март.
 A Star is Born. A Star is Born.
A Star is Born

Брадли Купър и Лейди Гага в романтично-музикална история за популярност, рокендрол, секс, опиати, обич и всичко сред тях. Велико, нали? Още повече, че A Star is Born към този момент е класика – филмът към този момент има няколко версии, като в предната, от 1976 година, в основните функции са Крис Кристофърсън и Барбара Стрейзънд. Премиерата е планувана за 18 май.
 Дедпул 2. Дедпул 2.
Дедпул 2

След великата първа част нямам самообладание за новите завършения на най-нелепия от всички супергерои – Дедпул. Втората част към момента си няма име, само че е ясно, че в основната роля още веднъж ще бъде Райън Рейнолдс, премиерната дата е 1 юни, а историята се обрисува същински занимателна. И супергеройска, несъмнено.

Припомнете си историята във кино лентата във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР