Дългоочакваното заседание на Изпълнителния комитет към БФС трябва да се

...
Дългоочакваното заседание на Изпълнителния комитет към БФС трябва да се
Коментари Харесай

Изпълкомът се отлага за следващата седмица

Дългоочакваното съвещание на Изпълнителния комитет към БФС би трябвало да се организира на 27-и ноември (понеделник), предава “Тема Спорт ”. Първоначалните планове са били Изпълкомът да се събере още в края на тази работна седмица, само че отсъствието на вицепрезидента на родната футболна централа - Михаил Касабов, попречило проектите. В момента Касабов се намира в Индонезия, където се организира Световно състезание за юноши до 17 година

" В Индонезия съм. В неделя се връщам. Изпълкомът мисля, че е разгласен за понеделник, тъй че ще съм там ", е коментирал Касабов, който бе отпред на съюза в интервала 2019-2021 година, когато Борислав Михайлов се бе отдръпнал след абсурда с расистки викания на квалификацията за Евро 2020 сред България и Англия.

На Изпълкома при започване на седмицата ще се реши по кое време да бъде призован идващият конгрес на БФС, който от своя страна ще би трябвало да дефинира идващото управление на централата. Към момента догатките са, че конгресът ще се състои през февруари 2024 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР