Дългоочакваното шоу В Стара Загора, което Христо Стоичков подари на

...
Дългоочакваното шоу В Стара Загора, което Христо Стоичков подари на
Коментари Харесай

Бг отборът на Камата удари легендите на Барса с 3:2 в зрелище под Аязмото

Дългоочакваното шоу В Стара Загора, което Христо Стоичков подари на града сервира страстите и зрелището, които всички допускаха. Камата събра приятелите си българи в единия отбор, а от другата страна блестяха митове на Барселона. Спектакалът в действителност си заслужаваше и много хора заеха емста по трибуните на стадион " Берое " час преди мача. 

Преди дуела имаше солидна стратегия, гвоздеят, на която беше спиращо дъха осъществяване на отбор. После настъпи часа на шоуто на великите футболисти. През първото полувреме българският отбор бе по-солидният на терена, естествено при непрестанното доброжелателно, приятелско държание на всички на терена.

Комбинацията Мартин Петров - Димитър Бербатов се оказа печеливша за Стратега Пенев, като на два пъти тя докара до отбелязване на гол, от страна на голмайстора на националния ни тим за всички времена.

През второто полувреме, към този момент с екипа на Барселона на гърба си, Стоичков също се разписа. Той го направи от бялата точка, само че не непосредствено, а при добавката към удара си, избавен първоначално от Стоян Колев.

Бербатов обаче оформи своя хеттрик малко преди края, като това бе и последното попадение в срещата, приключила с триумф за 3:2 за Отбора на Стоичков против този на легендите на Барселона.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР