Дългоочакваното отмъщение на Халит - именно с него започва четвъртият

...
Дългоочакваното отмъщение на Халит - именно с него започва четвъртият
Коментари Харесай

Неочаквана смърт и сватба с три жени в новия сезон на Опасно изкушение

Дългоочакваното възмездие на Халит - точно с него стартира четвъртият сезон на бутиковия, съвременен и непредсказуем сериал “Опасно прелъщение ", който се излъчва по Би Ти Ви.

Бизнесменът Халит дава обещание и на трите дами в живота си – Йълдъз, Ендер и Шахика, да се ожени за тях и ги събира облечени в булчински рокли на една и съща гала. Действията и решенията му ще провокират поредност от събития, последствията от които ще костват нечий живот.

Междувременно в живота на Йълдъз, Ендер и Шахика се появява чаровният Чаатай (Берк Октай) – съвременен млад мъж, който печели с лекост вниманието на дамите, само че до момента не е давал очаквания на нито една за съществено обвързване. Срещата му с Йълдъз обаче ще раздруса радикално живота му и ще го накара да се промени.

Сюжетната линия става още по-заплетена, откакто безскрупулната Шахика се дами за бащата на Чаатай – Хасан Али (Ердал Йозячълар), и взема решение да го убие. А една бомба ще заплаши живота на Йълдъз и Ендер. Коя ще оцелее след гърмежа?!

Неочаквани обрати, нови герои, обич, пристрастеност и неистини пресъздават света на контрастите, показан в новия сезон на “Опасно прелъщение ". Първокласният актьорски състав и качествената игра дружно с завладяващия сюжет държат сериала към този момент пета поредна година на върха в класацията по гледаемост в Турция. Главните функции се извършват от Шеввал Сам, Еда Едже, Несрин Джавадзаде, Берк Октай и други

“Опасно прелъщение " се излъчва всеки работен ден от 20,00 ч по Би Ти Ви. До 30 дни след проявлението на епизодите те са налични на btvplus.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР