Меган Маркъл е попадала под обстрел повече от веднъж през

...
Меган Маркъл е попадала под обстрел повече от веднъж през
Коментари Харесай

Дениз Уелч шокира, докато се разкъсва в телевизионна звезда на живо в ефир, докато се сбиват заради Меган Маркъл

Меган Маркъл е попадала под обстрел повече от един път от самото начало, когато е била под ръката на принц Хари, а на Дениз Уелч й е писнало. безмилостна реакция.

Участничката в панела на Loose Women кипеше този понеделник, 6 май, когато Дики Арбитър, някогашен прессекретар на починалата кралица Елизабет II и на крал Чарлз III, преди да бъде коронясан предходната година, беше в студио, с цел да приказва за борбата на монарха с рака.

Но до момента в който диалогът стартира безпрепятствено, той неизбежно претърпя поврат, когато Дики се обърна към слона в стаята - може ли монархът в миналото да поправи обтегнатите си връзки със сина си, принц Хари?

Кралските почитатели ще си спомнят последния подценен живот като старши работещ кралски член дружно със брачната половинка си Меган за ново начало оттатък Атлантика и от този момент херцогинята на Съсекс е по-критикувана от всеки път.

Меган също се сблъска с вълна от рецензии, когато за първи път се заприказва, че се среща с принц Хари през 2016 година и двойката обществено о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР