Дългоочакваният Renault Megane R.S. направи официалния си дебют на автомобилното

...
Дългоочакваният Renault Megane R.S. направи официалния си дебют на автомобилното
Коментари Харесай

Renault Megane R.S. направи официален дебют

Дългоочакваният Renault Megane R.S. направи формалния си дебют на автомобилното ревю във Франкфурт. Резачката събра голям брой погледи със своите нападателни визии и впечатляващи параметри.

Автомобилът, основан от Renault Sport, е оборудван с още по-мощен мотор с турбокомпресор с непосредствено впръскване на горивото. Четирицилиндровият, 1,8-литров (1 798 см3) елемент съчетава оптималната мощ от 280 к.с. (205kW) при 6 000 об./мин. с оптимален въртящ миг от 390 Нм.

За първи път R.S. може да бъде определен с едната от два типа трансмисии – 6-степенна механична скоростна кутия или 6-степенна скоростна кутия EDC с двоен съединител с инсталирани на кормилото пера за промяна на предавките.

Както при GT, и R.S. версията е оборудвана със системата 4CONTROL с кормилно ръководство на четирите колела за по-добра непоклатимост при високите скорости.

Визията на новия модел е впечатляваща. Той  с блестящо емфатичен нападателен контур, с раздути калници и съвременни детайли. Стайлингът на новия R.S. съдържа многочислени детайли от света на моторните спортове, в това число заден дифузьор, предно ребро в стила на F1 и 3D мрежа на предната решетка с претекст на пчелна пита, модифицирана от Renault Sport.

Моделът е първият сериен автомобил, който съдържа новата емблема на Renault Sport – обща за Renault Sport Racing и Renault Sport Cars. Специално внимание е отделено на интериора, който идва със спортни предни седалки с интегрирани подглавници, покрития въввъгленово сиво, червени външни шевове, тапицерия от текстил или Alcantara®, емблема R.S. и други

Поръчките за напълно новия Megane R.S. стартират през декември 2017 година, а година по-късно се чака да се появи и серията Trophy с 300 к.с. под капака.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР