Дългоочакваният пети сезон на хитовата семейна комедия All Inclusive ще

...
Дългоочакваният пети сезон на хитовата семейна комедия All Inclusive ще
Коментари Харесай

Любим български сериал се завръща с пети сезон

Дългоочакваният пети сезон на хитовата фамилна комедия " All Inclusive " ще направи своя дебют на 30 септември в ефира на NOVA. Любимите герои още веднъж ще заредят феновете с доста въодушевление и ще ги отведат на почивка в китното село Баня, сгушено сред три красиви планини – Рила, Пирин и Родопите.

В сезона на истината фамилиите ще разбулят значими секрети, останали надълбоко скрити до момента. Този път почивката им ще бъде непланирана и ще ги изненада с непредвидени събития, които ще преобърнат напълно живота им. Ще има щури надпревари, радостни и трогателни моменти, само че и напълно непредвидена нова обич.

Стари другари и съперници от предишното ще се появят на хоризонта, разбърквайки до неразбираемост проектите на Чобанови и Сиромашки. В търсене на истината, героите ще се сблъскат с голям брой комични трудности, свързани с необратими промени. Какво ще открият за себе си, следва да стане ясно от 30 септември, събота, от 20:00 ч. по NOVA.

Наред със занимателните обстановки, в които попадат фамилиите, поредицата ще се концентрира върху тематиките за доверието, връзката сред поколенията и насладата от живота, която може да бъде открита в дребните неща и най-много в връзките с околните.

В новите епизоди на комедийната поредност феновете ще видят обичаните артисти Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, София Маринкова, Явор Борисов, Петър Калчев, Йоанна Начева, Нели Монеджикова и Яна Огнянова. На линия ще бъде и детската, към този момент пораснала тайфа, с присъединяване на Силвестър Велячки, Дебора Жечева и Виктор Попов. Към главния каст на “All Inclusive " 5 се причисляват Стефан Иванов, Лили Сучева и Мартин Методиев.

Продуцент на “All Inclusive " е Краси Ванков ( " Hidalgo Productions “), режисьори са Боя Харизанова и Атанас Бончев-Наката. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Боя Харизанова и Здрава Каменова. Оператори са Борис Луканов и Георги Гвоздев, а музиката към сериала е основана от композитора Марио Балтаджиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР