Дългоочакваният финал на петия сезон на “Игри на волята предстои

...
Дългоочакваният финал на петия сезон на “Игри на волята предстои
Коментари Харесай

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята” 5

Дългоочакваният край на петия сезон на “Игри на волята ” следва довечера от 20:00 ч. по NOVA. Тричасовият епизод ще завладее феновете с доста екшън, основни обрати и мощна страст. Олимпийската легенда Красимир Дунев, предприемачът Мартин Николов - Елвиса, моделът Благомир Мастагарков, зъботехникът Иван Рълев и програмистът Момчил Василев ще премерят сили в полуфинала, само че единствено трима от тях ще продължат към огромния край. Там един от тях ще би трябвало да надделее над останалите, с цел да потвърди че е най-хубавият на Арената. А в края на това удивително премеждие ще го чака мечтаният чек за 100 000 лв..

Сребърният медалист от Атланта 1996 Красимир Дунев е най-възрастният участник в петия сезон на рисковото риалити. 50-годишният първенец, който сподели, че е рисков съперник на Арената, влезе в “Игри на волята ” с щерка си Никол. След отпадането й той даде дума да стигне до огромния край поради нея. Ще извърши ли обещанието си Дунев?

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса е първият милионер в “Игри на волята ”. Често подценяван, Мартин е изненадата на сезон 5 и неведнъж сподели, че с воля и изострен разум няма съперник, който да го заплаши съществено. В последната борба, в която отстрани Денислава, той се контузи тежко. Ще успее ли Елвиса още веднъж да покаже, че не е за подценяване като грабне огромната премия?

Бившият футболист Благомир Мастагарков се потвърди като един от най-силните мъже на Арената. Той постоянно беше изпращан на елиминационни борби, само че постоянно се връщаше по-силен от тях. Моделът от Пловдив има всички качества да завоюва “Игри на волята ”, само че ще успее ли да се потвърди по безапелационен метод?

Зъботехникът Иван Рълев е последният оживял от племето на Гладиаторите. Той сподели, че е същински боец на Арената и завоюва последните две борби за имунитет. В последните седмици Рълев победи Дунев в капитанска борба и Мастагарков - в елиминационна. Предстои да забележим дали ще победи и в полуфиналната борба.

Компютърният талант Момчил Василев записа името си в историята на “Игри на волята ” като участника с най-вече победи на Арената. Най-комплексният войник неведнъж показва, че има всички качества да стане огромният победител в рисковото риалити. Ще успее ли да запише още две победи Момчил - на полуфинала и финала?

Грандиозният край следва довечера от 20:00 ч. по NOVA! Не пропускайте да разберете кой ще завоюва петия сезон на най-екстремното риалити в българския ефир “Игри на волята ”.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните   , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в , и .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР