Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турне в България, организирано от

...
Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турне в България, организирано от
Коментари Харесай

Концерт на Zuco 103 ще отбележи финала на Националния турнир по спортен грил

Дългоочакваният край на най-мащабното грил турне в България, проведено от Lidl и Coca-Cola ще зарадва всички почитатели със вълнуващ концерт на неповторимите Zuco 103 , които ще дарят публиката с незабравими страсти и въодушевление след нагорещения край на Националния шампионат по състезателен грил.

Coca-Cola и Lidl канят всички фенове на 3 септември на поляната зад Музея „ Земята и хората “, където в 20:30 ч. ще изгрее съвършената симбиоза в лицето на бразилската певица Лилиан Виейра, холандския барабанист Щефан Крюгер и немския пианист Щефан Шмид, подготвени да завладеят българските почитатели с композиция от бразиелектро, щури фънк ритми и меланхолични звуци.

Със незабравимия първи сингъл Outro Lado (1999), Zuco 103 стават известни със характерното си звучене, което завладя Токио, Москва и Латинска Америка, както и всички инди горещи точки на Европа. През 2016 година необикновените музиканти пускат нов албум Etno Chic , който сплотява невероятна олд скуул електро самба в 12 независими песни – част, от които ще заразят почитателите на финала на най-мащабното грил турне на Lidl и Coca-Cola .

Чрез самодейностите „ Да споделим грила ” Coca-Cola и Lidl сплотяват старания, с цел да дарят благополучие в споделените мигове, прекарани със фамилията, и да дадат опция на от ден на ден хора да преживеят пълноценни моменти с близки и другари, до момента в който се любуват на вкусни и качествени храни и питиета под съпровода на градско, фънк звучене на обичани реализатори.

За повече информация по отношение на Lidl и Coca-Cola Grill & Chill следете:

www.grillmaistor.bg

www.facebook.com/lidlbulgaria

www.facebook.com/cocacolabulgaria

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР