Дългоочакваният епизод на телевизионния сериал „Приятели“ ще бъде излъчен на

...
Дългоочакваният епизод на телевизионния сериал „Приятели“ ще бъде излъчен на
Коментари Харесай

Ето кога ще излъчат новия епизод на „Приятели“

Дългоочакваният епизод на телевизионния сериал „ Приятели “ ще бъде излъчен на 27 май в платформата НВО Мах, написа debati.bg.

В епизода „ Приятели: наново събиране “ (Friends: Reunion) ще забележим обичаните на генерации герои – Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Чандлър и Джоуи, само че 17-години по-късно.

Към тях ще се причислят над 15 гост-звезди, оповестиха от НВО Мах. Сред тях са някогашни членове на екипа, като Том Селек, изиграл любовно въодушевление на Моника и Маги Уилър, която почитателите на сериала сигурно си спомнят като ексцентричната Джанис.

Като посетители, ще вземат участие също някогашният английски футболист Дейвид Бекъм, артистът от „ Игра на тронове “ Кит Харингтън, южнокорейската музикална група BTS и пакистанската носителка на Нобелова премия Малала Юсуфзай.

Сред останалите известни посетители на епизода са Джъстин Бийбър и Лейди Гага, оповестиха международните организации, като се позоваха на стрийминг платформата.

По проект епизодът трябваше да бъде сниман преди година, само че фотосите неколкократно бяха отлагани поради пандемията от ковид.

В последна сметка той беше сниман по-рано през тази година на същото място в Лос Анджелис, където е снимана комедията.

„ Приятели “ стартира да се излъчва през 1994 година и бързо се трансформира в една от най-популярните телевизионни поредици през 90-те години. В следствие ситкомът се трансформира в една от най-гледаните продукции в международен мащаб.

Сериалът завърши през 2004 година, след 10 излъчени сезона с общо 236 епизода.

„ Приятели “ споделя за живота на шестима младежи, които живеят в нюйоркския квартал Манхатън. Персонажите на основните герои бяха изиграни от Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лeбланк и Матю Пери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР