Дългоочакваната церемония по откриване на Младежкия международен център в ж.к.

...
Дългоочакваната церемония по откриване на Младежкия международен център в ж.к.
Коментари Харесай

Кметът на Бургас ще открие Международния младежки център в ж.к. "Меден рудник"

Дългоочакваната гала по разкриване на Младежкия интернационален център в ж.к. " Меден рудник " ще се случи на 19 декември, вторник, от 14.00 часа. На събитието ще участват кметът Димитър Николов, сътрудниците по плана от Исландия и представители на Програмния оператор от Министерството на образованието и науката.
 
Гости на церемонията ще бъдат още публични лица от локални и държавни институции от Враца, Перник, Добрич, Стара Загора, Монтана и Габрово, където има построени или в развой на създаване юношески центрове по Програма " Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи ".
 
 Кметът на Бургас ще открие Международния юношески център в ж.к. Кметът на Бургас ще открие Международния юношески център в ж.к. " Меден рудник " Източник: Община Бургас
Денят ще е трогателен и изпълнен със събития. Преди формалното разкриване от 11.00 часа ще се организира Национална конференция, в която ще бъдат дискутирани вероятностите и провокациите пред младежките центрове в България. В 15.00 часа в отворените пространства на Центъра ще има ревю на локални организации, училищен и студентски препоръки, които ще презентират своята активност.
 
Пикът на празненството ще бъде концертът на тийн идолите Атанас Колев и Боро Първи, който ще стартира в 17.30 часа с осъществявания на локални реализатори и танцови обединения, измежду които " Black Style ", ДЮН, Танцово студио 29, " Countdown ", Паола Йорданов, Жаклин Костадинова, Александра Иванова и Ния Стоянова. С откриването на Центъра младежката общественост в Бургас най-сетне ще има свое място, където да случва фантазии, събития и планове.
 
 Тийн идолите Атанас Колев и Боро Първи Тийн идолите Атанас Колев и Боро Първи Източник: Община Бургас
С реализирането на този значим за града план ще се основат условия за развиване на неофициално обучение и партньорства в разнообразни професионални браншове, а съществуването на леглова база е причина и за реализирането на национални и интернационалните юношески обмени.
 
*Проект № BGLD-2.001-0002 " Създаване на Младежки интернационален център – Бургас " се осъществя по стратегия " Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи ", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР