Дългоочакваната премиера на най-новия сингъл на Мария Илиева Любов вече

...
Дългоочакваната премиера на най-новия сингъл на Мария Илиева Любов вече
Коментари Харесай

Мария Илиева роди Любов

Дългоочакваната премиера на най-новия сингъл на Мария Илиева " Любов " към този момент е реалност. Видеото на първата напълно авторска ария на певицата може да бъде забелязано в формалния Youtube канал на изпълнителката.

Композицията се ражда още напролет на предходната година и може да се каже, че е плод на любовта. Вдъхновена от най-искрените усеща, Мария Илиева сътворява въздействащо и обаятелно пояснение. Признава, че то не е отправено съответно към обичания човек, а може да се отнесе към всекиго - към децата, околните, даже Бог.

Скъпи другари и съидейници се включват в аудио реализацията на песента. За изпълнителката е чест клавишните да са записани от маестро Живко Петров, бас китарата - от Веселин Веселинов-Еко, барабаните - от Димитър Семов, а челото - от Христо Танев. По програминга Мария работи с Боян Христов.

Режисьор на видеото на " Любов " е Валери Милев, а оператор - Орлин Руевски, номиниран за операторско майсторство от фестивала " Sundance 2017 ".

" Винаги е наслаждение да работя с експерти, " споделя Мария. И прибавя: " Безкрайно щастлива съм и признателна на всички, които вкараха парченце от гения си в тази моя първа авторска ария. Щастлива съм, че мога да я показва и по най-красивия метод през погледа на невероятния и мой доста добър другар Валери Милев. Както с него се шегувахме, " Любов " показва " класическата Мария Илиева " и се надявам да ви хареса! "

Веднага след аудио премиерата заваляха молби от бъдещи младоженци песента да бъде първи брачен танц. Композицията към този момент е налична във всички онлайн платформи.

https://youtu.be/B1tuXNbo1_U

https://www.facebook.com/mariailievaofficial/

https://www.instagram.com/maria_ilieva_official/

https://www.youtube.com/mariailieva
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР