Дългоочакваната последна част от журналистическото разследване на неправителствената организация Антикорупционен

...
Дългоочакваната последна част от журналистическото разследване на неправителствената организация Антикорупционен
Коментари Харесай

Осемте джуджета: Антикорупционният фонд намеси и името на Сотир Цацаров

Дългоочакваната последна част от журналистическото следствие на неправителствената организация Антикорупционен фонд (АКФ) " Осемте джуджета " разкри нови елементи към историята за битката върху бизнеса на най-голямата асансьорна компания в България - " Изамет ".
Този път фокусът е по-пряко ориентиран към ориста на бизнеса, като дъщерята на основателя на компанията Илия Златанов твърди, че върху брат ѝ Явор и татко ѝ е упражняван доста мощен напън. Явор Златанов не отговори на въпрос дали е бил притискан да продаде дяловете си в асансьорния бизнес, твърди Антикорупционният фонд в следствието си. А в самия завършек на серията АКФ прави връзка сред в историята и предходния основен прокурор Сотир Цацаров, който разпоредил обединяване на няколко преписки по случая незабавно след датата, на която Еврото и Илия Златанов се срещат в ресторант " Осемте джуджета ".
АКФ споделя и, че някогашният Министерство на вътрешните работи министър Младен Маринов не е обяснил за какво охранителната компания " Делта гард " пази заводите на " Изамет " и нейните чиновници се държат по този начин, като че ли компанията е притежател. А Илия Златанов споделя, че не може да влезе в заводите си поради " Делта гард ". Има и фрагменти по какъв начин юристът му Грета Ганева пробва да влезе в завода на " Изамет " в Дупница и търси подпомагане от полицията, само че остава само отговорът " Ще се вземат нужните ограничения ".
 Казус: Защо ЧСИ не беше позволен да вкара новите притежатели на цех в Дупница Казус: Защо ЧСИ не беше позволен да вкара новите притежатели на цех в Дупница
Началникът на полицията в Дупница се появява в асансьорния цех в града, откакто частен правосъден реализатор е изискал подпомагане от М...
В историята се появява и Димитър Спасов, по-известен като Митко Каратиста. Той не разяснява нищо по случая, а пита, който е лицето на следствието, какъв брой такса успокоение би трябвало да му заплати, с цел да го остави намира и че прави очевидно манипулирани репортажи.
Какво се случи в предходния епизод на следствието,!
Всичко за историята можете да видите!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР