Дългоочакваната от България покана за стартиране на официални преговори за

...
Дългоочакваната от България покана за стартиране на официални преговори за
Коментари Харесай

Клубът на богатите покани България да започне официални преговори за членство

Дългоочакваната от България покана за пускане на публични договаряния за участие в авторитетната " Организация за икономическо съдействие и развиване " (по-известна като " клуба на богатите " ) към този момент е реалност. През нощта против сряда с 6 кандидат-членки - Аржентина, Бразилия, България, Хърватия, Перу и Румъния.

В момента в организацията членуват 38 страни, които са най-вече страни с високи приходи, доста висок показател на човешко развиване и се смятат за развити страни.

Поканата към България идва след години договаряния и дипломатически старания. Това бе измежду главните външнополитически цели на страната през последните години. Организацията за икономическо сътрудничество и раз акцентира, че кандидатурите на 6-те страни са деликатно проучени и е оценен техният прогрес в последните години.

Оттук нататък всяка от страните би трябвало да препотвърди желанието си за участие, както и готовността си да се придържа към полезностите на организацията за независимост, народна власт, господство на закона, протекция на правата на индивида, както и към отворена, конкурентоспособна транспарантна пазарна стопанска система.

Генералният секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Матиас Корман разяснява, че държавите-кандидатки могат да употребяват процеса за осъществяването на спомагателни промени за положителното на техните нации.

Добрата вест за България в обществените мрежи разяснява служебният вицепремиер Атанас Пеканов, който съобщи, че е извънредно благополучен от поканата.



Очаквайте детайлности!
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР