Дългоочакваната новина за назначението на Антонио Конте за старши треньор

...
Дългоочакваната новина за назначението на Антонио Конте за старши треньор
Коментари Харесай

Интер представи официално Антонио Конте

Дългоочакваната вест за назначението на Антонио Конте за старши треньор на Интер е реалност, удостовери уеб сайтът на отбора рано тази заран.
 Антонио Конте гони Икарди от Интер поради морала
Бившият ментор на Ювентус, националния тим на Италия и Челси ще размени Лучано Спалети отпред на италианския гранд и ще се опита да го направи още веднъж първенец на страната.

" Антонио Конте е един от най-хубавите треньори в света. Убеден съм, че той ще ни помогне да осъществим нашите цели и нашата най-важна задача – да превърнем този клуб в един от най-хубавите в света ”, сподели президентът на Интер Стивън Жанг.

" Започва нов стадий от моя живот, разчувствуван съм. Чрез работата си ще опитам да се отплатя за доверието на президента и шефовете. Избрах Интер поради клуба, който е, поради амбициозния план и историята, която има. Бях изумен от желанието на всички тук да върнат Интер там, където му е мястото ”, бяха първите думи на 49-годишния експерт.

Новата работа на Конте обаче не се одобри добре от почитателите на Ювентус, които не обичат Интер заради доста аргументи, една от които е и отнетата от " Старата госпожа " купа, която беше присъдена на " нерадзурите ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР