Дългоочакваната новина е факт! Ръководството на Реал (Мадрид) официално обяви

...
Дългоочакваната новина е факт! Ръководството на Реал (Мадрид) официално обяви
Коментари Харесай

Официално: Роналдо Напусна „белия Балет“, Ще Рита За Ювентус

Дългоочакваната вест е реалност! Ръководството на Реал (Мадрид) публично разгласи продажбата на Кристиано Роналдо в Ювентус.

Официалният уебсайт на „кралете“ категорично прецизира, че договорката се реализира поради желанието и молбата на португалската суперзвезда.

По непотвърдена информация „бианконерите“ ще платят 105 милиона евро за правата Кристиано. CR7 ще подпише контракт за четири години и ще получава годишна заплата в размер на 30 милиона евро плюс бонуси.

„Реал Мадрид оповестява, че поради желанието и молбата на играча Кристиано Роналдо, се съгласява да го продаде на Ювентус“, стартира формалното известие от „Сантиаго Бернабеу“. В неговото продължение пък се акцентират големите заслуги които играчът има за множеството триумфи на Реал през последните години.

„За Реал (Мадрид) Кристиано ще остане един от най-големите знаци! Историческа персона, която ще бъде образец за подражателство на всички подрастващи“, пишат като за край от Мадрид, цитират ТопСпорт.

Оттук насетне топката е в полето на „Старата госпожа“, която напълно скоро би трябвало да се изфука с най-големия трансфер в клубната си история. От няколко дни Торино е разтърсван от манията по Роналдо, като без формалното оповестяване на договорката, бяха продадени над 500 000 „черно-бели“ фланелки с неговото име.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР