Кой като Борис Дали?! Живее си волно, оправя, която му

...
Кой като Борис Дали?! Живее си волно, оправя, която му
Коментари Харесай

Пълен измекяр: Борис Дали направи бебе на любовницата, но няма намерение да живее с нея!

Кой като Борис Дали?! Живее си волно, " оправя ", която му падне, прави бебета и зарязва родилките... Чудничко! Преди дни научихме, че артистът е станал баща за трети път, само че не от брачната половинка си Лили Станчева, която му роди две хлапета, а от дългогодишната си държанка - сервитьорката Веси.

След съвсем седем години загадка спекулация, Весито таман се зарадва, че е хванала обичания си, надувайки корема и... ядец! Ето, че тя роди крепко и право момченце на чалгаря, което кръстиха Калоян, само че татето отхвърли да заживее с тях двамата.

Докато родилката гледа сама бебето в София, Борката е в Бобов дол, където живее с родителите си и си върти тамошния бизнес. Вярно е, че Дали има главен бизнес и приходи в родното си място, само че той даже не си е направил устата да предложения Весито в къщата си там. Тя едва ли ще откаже, още повече, че едва ли толкоз драпа да продължи да работи като сервитьорка...

" Родителите на Борис не желаят да чуват за тази жена, тъй като си харесваха Лили. Но повода не е толкоз в тях, колкото в самия им наследник. Борката просто не желае да се " връзва " съществено и да дели общо всекидневие с някоя. Харесва му да е волна птичка и да прави, каквото му скимне, това е. Ама и тя да е мислила като се е хващала с него ", разясняват близки до Борис Дали хора.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Борис Дали Веси Лили Станчева Бобов дол бебе любовница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР