Че чалгарката Галена пиянства редовно по участията си е всеизвестен

...
Че чалгарката Галена пиянства редовно по участията си е всеизвестен
Коментари Харесай

Галена пак пиянства по време на участие

Че чалгарката Галена пиянства постоянно по участията си е общоизвестен факт. Но в случай че някой си мисли, че като майка на две момчета певицата най-накрая се е укротила и към този момент не протяга ръка към чашката ще се излъже.

Скоро бе засечена на присъединяване в столична дискотека и  Галена бе видяна да подвига напитки едно след друго и преди за запее следващия си шлагер. Явно по този начин си подвига настроението и това на многото си почитатели, пристигнали на нейно присъединяване да се повеселят.

Даже в даден миг чалга  дивата приканва публиката да се налива с алкохол. Като призозавава за обща наздравица от сцената  споделя: „ Чалгата и пиячката ни сближават! ” метафизичен заключва тя.

Още от 2014 г Галена вкара модата на шотовете в чалга сектора. От тогава до през днешния ден алкохолните напитки се трансфораха в фикс идея сред  певиците. Даже първоначално Галена показва върховен пилотаж в къркането на шотовете. Като не ги взимаше с ръка, а напряко ги обръщаше след ухапване с устни. И по този начин цялата чаша на екс. Сега обаче е смалила гарда и може да се черпи на сцената, само че най-малко употребява ръцете си да гаврътне високо градусовата напитка на няколко пъти..

Но пък по тази причина на нейните участия постоянно се получава огромен ваучър и почитателите я носят на ръце!

Автор: Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР