Дългокраките лъжи са в кръвта на Софи Маринова и Лоренцо.

...
Дългокраките лъжи са в кръвта на Софи Маринова и Лоренцо.
Коментари Харесай

Стана ясно как Лоренцо отърва затвора

Дългокраките неистини са в кръвта на Софи Маринова и Лоренцо. Синът на ромката интензивно приготвя обилна женитба, която ще вдигне тъкмо година откакто беше разгласен за търсене от Министерство на вътрешните работи. През есента на 2022 година 20-годишният юноша се замеси в трафик на мигранти. Полицията търсеше младежа в продължение на няколко дни, само че без триумф. Накрая Лоренцо се съобщи самичък, като изтъргува версията, че не знаел, че го търсят и всичко, което се е изписало за него, са " най-просто казано неистини ". 

" Всеки един, който ме познава персонално, знае, че съм задоволително образован и учтив да не се занимавам с противозаконни действия ", разяснява Лоренцо и казусът небрежно се потули. Всъщност някогашният мъж на Софка Тодор Давидов – Гринго вкара младока в занаята с бежанци и проститутки, твърди източник на  " Уикенд ".

През есента на 2022 година полицията залови 21-годишния каналджия Иван, който бе арестуван да прекарва група бежанци край Русокастро. Младежът издаде своя съучастник пред ченгетата, които незабавно оповестиха сина на Софи Маринова за търсене, а той потъна вдън земя. Лоренцо се появи след няколко дни в неопределеност. По време на разпита си в полицията младокът самонадеяно съобщи, че е притежател на продуцентска къща.

В чалга средите се шушука, че певицата е дала целия си хонорар от огромния концерт в " Арена Армеец " с " Ку-ку бенд ", с цел да откупи свободата на единственото си отроче. Софи и Лоренцо мълчаха по тематиката, до момента в който намерят малка врата по какъв начин да потулят нещата и " маминото синче " да не прекара най-хубавите си години зад решетките. Явно са съумели да намерят междина, защото Лоренцо излезе с опрощение, че няма нищо общо, бил е разпитан и толкоз. Не се знае дали очевидецът е трансформирал показанията си в интерес на сина на Софка.

От много време Лоренцо се разхожда на независимост несмущаван. Първата му поява след абсурда беше на концерта на майка му във връзка 25 години на сцена. Днес младежът е в устите на хората, само че с бъдещата си женитба. Говори се само за нея, само че не и за проблемите, които имаше с управляващите. Случаят е като че ли пропуснат и продължава напред! Самият Лоренцо има много високо мнение за себе си. Докато беше възпитаник постоянно изтъкваше, че преподавателите му го хвалели, че като че ли е приключил 13-ти клас! Грамотността не му е мощната страна, само че пък искаше да става ченге.

" Щеше да става служител на реда, но в чужбина. Нали знаете, всяко момче - какъв ще станеш. Ами служител на реда. Наумил си е в този момент. Английски приказва без неточност. Ако замине той, и аз - ще си живучкаме зад граница. Макар че съм родолюбец, мястото ми тука. Ама знае ли човек “, разправяше го Софка преди 2 години, само че по-късно не се чу нищо по тематиката. Разбира се, младият ром щеше да кандидатства в чужбина, тук родната полиция и Школата на Министерство на вътрешните работи не са на равнището му. По същото време синът на етрополската легенда споделяше, че му е рано за женитба и съществени връзки, желал първо да се потвърди и изучи.

" Искам да поработя върху себе си, върху плановете и образованието ми като служител на реда в Швейцария “ – хвалеше се младежът. Той очевидно се отхвърли от тази си фантазия и реши да мине от другата страна на закона – търговията с проститутки и бежанци. Основните познания в занаята му съобщи някогашният мъж на майка му - Гринго. Обученият на противозаконни неща Лоренцо се впусна да изкарва лесни пари, които харчеше още по-лесно. Младежът се пробва да пробие и на музикалната сцена, само че без необикновен триумф, той по този начин и не може да извади шлагер, макар постоянното рамо на родителката му. Най-вероятно младият ром занапред ще има още музикални опити, които чакаме с неспокойствие. Близки до младежа издават, че той желае да кара скъпи коли и да изкарва бързи и лесни пари на ръба на закона и дори оттатък ръба.

Името на Лоренцо се завъртя в общественото пространство, откакто джипът му бе спрян за проверка и изненадващо от него се появиха деветима сирийски бежанци. По думите на известното отроче той бил дал джипа на приятеля си Иван, единствено с цел да покара. Оттам насетне историята влезе в новините. Пред проверяващите Иван съобщи, че синът на Софи Маринова го е взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то си и го закарал до входа на село Дебелт.

Според историята на каналджията Лоренцо го оставя в Дебелт, дава му ключовете за джип " Сузуки Витара “, който е с цялостен контейнер и GPS точка, от която Иван да вземе групата от 9 незаконни мигранти от Сирия. Лоренцо му дава и инструкции за противоположното връщане до София. Бежанците трябвало да бъдат закарани до столицата, а от там други каналджии щели да ги изведат към Германия. Това твърдеше хванатият трафикант.

Иван качва незаконните бежанци, само че Лоренцо не помни да го предизвести, че към този момент има нов пункт за инспекция край Русокастро. Именно там шансът на Иван му изневерява и той е хванат от граничари, които му щракват белезниците. Той издава поръчителя – Лоренцо, който беше разгласен за търсене, а майка му сякаш не знаеше къде се намира единственото й дете.

Синът на Софи Маринова се появи, откакто към този момент беше готова версията за оневиняването му, не без съдействието на известната му родителка, която на няколко пъти измъкваше и Гринго от пандиза. През годините Софка постоянно лъжеше, че е паднала и криеше, че мъжът й я бие. Лоренцо към този момент се приготвя да подписа брак със съученичката си Мария Лалева, която сякаш се омъжва девствена за годеника си...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР