Дългогодишният репортер на Би Ти Ви Новините Борислав Лазаров заема

...
Дългогодишният репортер на Би Ти Ви Новините Борислав Лазаров заема
Коментари Харесай

Вижте кой е новият Емо Чолаков

Дългогодишният кореспондент на Би Ти Ви Новините Борислав Лазаров заема мястото на Емо Чолаков като водещ на прогнозата за времето. От на следващия ден Боби се причислява към Стаси Цалова и Натали Трифонова, която сега е в Гърция на отмора. Двете със Стаси дълго време бяха сами на екран, само че в сезона на летните отпуски потребността от трети човек си е споделила думата и управлението на малкия екран решило Лазаров да оповестява къде ще вали.



Той обаче не е метеоролог като непрежалимия от феновете Чолаков. Лазаров е измежду най-обичаните и добре познати телевизионни публицисти още от старта на кариерата му в bTV през 2002 година Посветен на публицистиката от 17-годишен, Боби близо 10 години е радио водещ и музикален управител, а откакто става част от екипа на новините работи като кореспондент, сценарист и водещ.

„ Обичам работата си, тъй като през всичките тези години постоянно съм имал свободата и най-модерните изразни средства, с цел да развъртвам тематиките, които са забавни и потребни за феновете. Да бъда водещ на прогнозата за времето е опция да направя последваща, естествена стъпка, тясно обвързвана с моите персонални и професионални ползи “, споделя Боби Лазаров.

„ В Би Ти Ви се стремим водещите в нюзрума да бъдат публицисти със сериозен опит зад тила си и с изявени репортерски качества. Като част от екипа на новините и настоящите излъчвания на малкия екран в продължение на дълги години, Боби Лазаров е точно подобен публицист. Вярвам, че с неговите необятни знания, умения и положителен жанр в представянето на вести и с естествения му интерес към науката, метеорологичните прогнози ще доближават до феновете по най-любопитния и непосредствен до тях начин”, разяснява Венелин Петков, шеф "Новини, настоящи излъчвания и спорт ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР