Дългогодишният ректор на университета в Уисконсин-Ла Крос е уволнен от

...
Дългогодишният ректор на университета в Уисконсин-Ла Крос е уволнен от
Коментари Харесай

Ректорът на университета в Уисконсин е уволнен заради продължаваща порно кариера със съпругата си като „секси щастлива двойка“

Дългогодишният ректор на университета в Уисконсин-Ла Крос е уволнен от позицията си след порно кариерата му със брачната половинка му излезе нескрито.

доктор. Джо Гоу, който беше ректор от 2007 година, беше преустановен от длъжността в сряда от Съвета на регентите на системата на университетите в Уисконсин и пуснат в заплатен административен отпуск „ влизащ в действие неотложно “, сподели учебната система в известие за вести.

Въпреки това, като непрекъснат член на факултета, Гоу в последна сметка ще се върне на работа в ролята на учител. По-рано тази година той разгласи, че желае да се върне назад към преподаването като професор по връзки.

Прекратяването идва, откакто управлението на университета научи, че Гоу и брачната половинка му, някогашният професор Кармен Уилсън от UW-La Crosse, са правили дружно нецензурен видеоклипове и са разгласили дружно две книги за правенето на филми за възрастни.

Въпреки че двойката употребява псевдоним (Гери и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР