Дългогодишният журналист и главен редактор на вестниците Труд и Преса

...
Дългогодишният журналист и главен редактор на вестниците Труд и Преса
Коментари Харесай

Тошо Тошев представи новата си книга Власт

Дългогодишният публицист и основен редактор на вестниците " Труд " и " Преса " Тошо Тошев показа новата си книга " Власт ". На премиерата участваха видни политици, общественици и известни персони, някои от които даже се разпознаха в романа.


" Власт " споделя за събития преди 1989 година Авторът се връща към годините на социализма, като е присъединил типажи, понесли възходите и паденията на времето. След мемоарната поредност " Лъжата " Тошев излиза от документалистиката и избира чисто прозаичната форма.
Тошо Тошев: Моята книга, която е за последните десетина години от соц-а и свършва до нахлуването на демокрацията по нашите земи, в действителност носи у себе си, съгласно мен, доста от отговорите, които актуалният жител на отечеството си задава. Например за какво има толкоз доста небогати хора край кофите за отпадък, или да вземем за пример за какво властта се клати непрестанно и не пада, или да вземем за пример по какъв начин да се научи да живее умерено, въпреи изстрелите които ечат през ден през два из улиците на София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР