Дългогодишните приятели Лили Иванова и Васил Найденов се изправят един

...
Дългогодишните приятели Лили Иванова и Васил Найденов се изправят един
Коментари Харесай

Васил Найденов се изправя срещу Лили Иванова

Дългогодишните другари Лили Иванова и Васил Найденов се изправят един против различен. Най-големите ни звезди ще мерят сили и най-сетне ще разберем кой от двамата е по-обичан. Певецът Миро, който е и водещ на "Любимците на България " по Българска национална телевизия, е напът да скара двете ни естрадни величия.

Поп иконата Миро разгласи новата категория в предаването си, за която ще тече интензивно гласоподаване. Любимец на България ще дефинират феновете, а измежду номинираните, с изключение на Лили и Васко, са Веселин Маринов, Николина Чакърдъкова, Орлин Горанов, Поли Генова и Васко Василев.

 undefined

Истинският победител ще се дефинира на 28 ноември. Ясен е спечелилия в категория Образование в класацията на Българска национална телевизия „ Любимците на България “. Учителят по история и прочут блогър, Димитър Гилев завоюва зрителския избор в класацията, в която бяха номинирани още Теодосий Теодосиев, Христо Господинов, доктор Владимир Божилов, Росен Богомилов, Радина Маринчева и Минко Балкански. Не забравяйте, че огромният край наближава и на 16 декември, Миро ще разгласи в ефира на Българска национална телевизия 1, кой от всички спечелили в 12-те категории е любимецът на България!
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР