Дълго време готвих кюфтета, както обикновено. Правя месото на кайма

...
Дълго време готвих кюфтета, както обикновено. Правя месото на кайма
Коментари Харесай

Стар циганин ми каза тайната за идеалните кюфтета СНИМКИ

Дълго време готвих кюфтета, както нормално. Правя месото на кайма или закупувам подготвена, наквасен самун, който прибавям към нея. След това поставям лук и чесън и ги първа в тигана. Но след време по много необичайно стичане на събитията ядох най-вкусните кюфтета в цитова ми на една циганска женитба “, по този начин читателка на jenata.blitz.bg стартира писмото си до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!



Баба ме научи по какъв начин да върша неповторими кюфтенца! Тайната им се крие в...

Жената показа, че е питала един от старите роми по какъв начин са създали тези неповторимо вкусни кюфтета. За благополучие мъжът й споделил къде е разковничето.



„ Циганинът ми сподели, че в случай че прибавя единствено една спомагателна съставна част към мляното месо, кюфтето ще стане толкоз вкусно, че по-късно ще ми бъде невероятно да спра да ги хапвам. И беше прав! “, безапелационна е читателката на jenata.blitz.bg .

Но каква е тайната циганска рецепта за най-вкусните кюфтета ще научите на на jenata.blitz.bg, където ще видите и доста фотоси и видео, които ще ви поногнат в приотвянето на тази вкусотия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР