Дълго прокламираният управленски документ на БСП „Визия за България“ ще

...
Дълго прокламираният управленски документ на БСП „Визия за България“ ще
Коментари Харесай

Социалистите приемат „Визия за България“

Дълго прокламираният управнически документ на Българска социалистическа партия „Визия за България“ ще бъде гласуван през днешния ден на четвъртото съвещание на 49-тия Конгрес на социалистите в зала 3 на НДК. Форумът ще стартира малко след 10.00 часа с броене на делегатите и съществуването на кворум, а по данни от пресцентъра на „Позитано“ 20 на събитието се чака да участват към 2000 души – 800 делегати на Конгреса, представители на дипломатическия корпус, на синдикални организации, на работодателски организации, съдружни сътрудници.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще показа политическия си отчет за положението на България и Европа и за дилемите пред социалистите. Веднага по-късно идва ред на разискване и приемане на плана „Визия за България“.

Лидерът на европейските социалисти също ще се изправи пред най-висшия конгрес на партията с тчет за активността на членовете на Европейския парламент, определени с листата на Коалиция за България, през мандат 2014-2019 година А по-късно Конгресът ще би трябвало да одобри предизборна платформа за присъединяване на Българска социалистическа партия в евроизборите през месец май 2019 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР