Дълго чакан ремонт за шофьорите по магистрала "Тракия". От понеделник

...
Дълго чакан ремонт за шофьорите по магистрала "Тракия". От понеделник
Коментари Харесай

След серията инциденти през лятото- започват ремонт на АМ Тракия

Дълго чакан ремонт за водачите по автомагистрала "Тракия ". От понеделник стартира поетапно работата в правата от Чирпан до Стара Загора.

Първо ще се ремонтират 12 километра от общо плануваните за асфалтиране 52.

Ремонтът стартира от 156-ия км до 168-ия. Вече има сложени знаци, които да предизвестяват водачите да понижат скоростта.

Движението ще бъде отбито в отсрещното платно. Заради неприятната настилка преди две години от АПИ вкараха ограничаване от 90 км/ч в сектора от Чирпан до Стара Загора.

Много от водачите обаче не съблюдаваха това ограничаване и получиха санкции.

Георги Величков пътува постоянно по автомагистралата. Пловдивчанинът е завел дело против Пътната организация, откакто на три пъти бил санкциониран да кара над скоростта от 90 км/ч, въведена в компрометирания сектор.

Именно в сектора, който в началото ще се ремонтира, стана тежката злополука преди три месеца. Загинаха петима души, откакто камион връхлетя в насрещното и смачка пет коли.

Шофьорите към момента не имат вяра, че дълго чаканият ремонт е на път да се случи.

Ремонтът не отхвърля Георги Величков от правосъдната борба за неприятните пътища.

Първият стадий от работата би трябвало да завърши в края на октомври. Ако времето разреши, ще се работи и по ремонта на идващите 40 км. Платното в посока София е планувано за ремонт за идната година.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР