Дългите и добре поддържани мигли правят цялото ви лице да

...
Дългите и добре поддържани мигли правят цялото ви лице да
Коментари Харесай

Съвети, с които ще имате по-красиви мигли

Дългите и добре поддържани мигли вършат цялото ви лице да наподобява по-красиво и по-женствено. Особено когато миглите са в допълнение здрави и добре извити. Тогава никой човек няма да мине безразлично около вас.

Ето няколко специфични съвета, към които би трябвало да се придържате с цел да имате и впечатлявате с прелестните си мигли:

1. Почистете лицето си от грима преди лягане

Правилно осъщественото унищожаване на грима за очите разрешава на миглите да порастват вярно до момента в който спите. Няма нищо по-лошо от това да оставите остатъците от серпантина или очна линия на повърхността им. По този метод единствено отслабвате миглите. Отделете малко време всяка вечер, с цел да премахнете изцяло цветната козметика от клепачите и миглите си.

2. Разтриване на мигли

Миглите не обичат мощното търкане. По този метод вие ги излагате на нараснал косопад. Когато отстранявате грима, поставете памучен тампон пропит с почистващото средство за грим върху клепачите и го притиснете деликатно. Накрая направете леко придвижване от външния ъгъл на окото към вътрешния. По този метод ще премахнете всички останки от серпантина, които ще се отпечатят върху долния клепач.

3. Използвайте спирали с основа.

Някои козметични компании пуснаха на пазара спирали с основа. Първо нанасяте тази бяла основа върху миглите и по-късно нанасяте серпантина върху повърхността им. Основата прави миглите по-плътни и по-дълги. Това е идеалният и елементарен метод за реализиране на резултата на удебелените мигли.
 Топ храни за здрави и красиви мигли Топ храни за здрави и красиви мигли
Миглите имат конструкция, идентична с тази на косата. Основните им съставни елементи са протеините, по-специално кератинът. В случай на дефицит...

4. Подберете най-подходящата за вас серпантина

Не всяка серпантина е подобаваща за всяка жена. Търсенето на идеалния може да отнеме известно време. Преди да купите тази козметика, прочетете мненията на интернет потребителите. Обърнете внимание и на това, от което се нуждаят вашите мигли - удебеляване или може би просто удължение? Или може би това и това?

5. Водоустойчиви спирали

Нищо не ви пречи да употребявате водоустойчива серпантина понякога. Особено когато отивате на плувен басейн или сте на морето. Внимавайте обаче да не злоупотребите с този артикул. 

6. Рициново масло
 Яжте това, в случай че желаете да имате дълги и гъсти мигли Яжте това, в случай че желаете да имате дълги и гъсти мигли
Жените доста държат на това да наподобяват ослепително красиви по всяко едно време. Погледът е това, което мъжът първо вижда. Ако ст...

Рициновото масло съдържа субстанции, които укрепват миглите и подтикват растежа им. Нанасяйте го всеки ден вечер преди лягане. Разбира се, първо почистете миглите, клепачите и кожата на цялото лице от грим.

7. Прикрепване на изкуствени клъстери за мигли

С помощта на изкуствени клъстери на мигли можете доста да удебелите и удължите миглите, като в същото време запазите натурален тип. Това е превъзходен метод да получите ексцентричен външен тип, преди да излезете на празненство. Не забравяйте обаче, че техниката на залепване на кичурите не е толкоз елементарна, по тази причина практикувайте малко преди значимо събитие.

8. Балсами за мигли

Напоследък на пазара се оферират балсами с нова технология, чиито деликатно подбрани съставки като молекули на карбонова киселина, растителни екстракти и нанопептиди, имат многопосочен резултат върху миглите. Те стават по-силни, плътни и порастват доста по-бързо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР