Дълга маса опъна Софи Маринова за 70-ия рожден ден на

...
Дълга маса опъна Софи Маринова за 70-ия рожден ден на
Коментари Харесай

ФОТОФАКТ Софи Маринова не зачита мерките, събра родата за ЧРД на мама Мария

Дълга маса опъна Софи Маринова за 70-ия рожден ден на майка си Мария. Пищното празненство събра цялото семейство, а самата Софка се похвали, че от години не се е срещала с част от родата. " Майко, да си жива и здрава и дълги години по този начин да ни събираш ", с тези думи Софи даде старт на купона. Кючеци и гьобеци съпровождат цялото празненство.

Специални колани, обсипани с пайети, се увиваха към ханшовете на гласовитата певица и младите й племеннички и братовчедки. Партито бе съпроводено от доста музика, несъмнено, единствено в попфолк ритми. Дългогодишният опит на Софи по сходни събития й разреши да управлява гостите и да ги подсеща по кое време би трябвало да седнат и да починат.

Докато напомни едни от безконечните си шлагери, почелите събитието имаха опцията да се насладят на особено изпечено агнешко месо. Постите не попречиха на етрополската фамилия да нагости поканените, а Софи презентира на микрофона всяко едно от ястията. Въпреки че са много повече от разрешените 15 индивида, фамилията съумява да пази отдалеченост и даже по време на танците на дансинга имало място посред им, написа Hotnews.bg

Към Софи с микрофон се причисли и Гринго. Двамата извършиха няколко дуета, с цел да поздравят 70-годишната Мария. Софи подари на майка си с изключение на незабравимо празненство и техен общ портрет, който да краси стената й в Етрополе.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР