Дълг от 400 000 евро е в основата на жестокото

...
Дълг от 400 000 евро е в основата на жестокото
Коментари Харесай

Отвлеченият и застрелян мъж: Дълг от 400 000 евро е в основата на жестокото убийство в София

Дълг от 400 000 евро е в основата на жестокото ликвидиране в София - с похищение, изтезаване и разстрел на мъж поради неуредени финансови сметки.

Това разгласи пред bTV началникът на " Криминална полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Петър Петров.

Според Йорданов е забавно по какъв начин, откакто причинителите са излезли с персоналната карта на жертвата, след това отново са се прибрали

По думите му физическият извършител на убийството на Кирил Русев е погребалният сътрудник Александър Кинов.

Той е стрелял с едно от трите оръжия, които законно е имал Петър Александров – наследник на починалия някогашен финансов министър Стоян Александров.

Той е бил поканен да посети парцел на единия от причинителите

" Категорични данни кой е физическият палач нямаме, само че имаме оперативни и за нас е Александър Кинов. Има конфискувани общо пет оръжия от адреса на обвинения, две от които са ни много забавни и изчакваме експертизата, с цел да сме безапелационни, че това е оръжието на убийството. Аутопсията демонстрира, че жертвата е измъчвана, има нарянявания по главата и краката има две огнестрелни рани и има следи от връзване по китките ", съобщи комисар Петър Петров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР