Дълг на всички институции да уважават и пазят резултатите от

...
Дълг на всички институции да уважават и пазят резултатите от
Коментари Харесай

Радев: Дълг на институциите е да уважават труда на българите

Дълг на всички институции да почитат и пазят резултатите от труда на българите и да не ги разхищават, написа във Facebook президентът Румен Радев по случай Деня на труда 1 май.
" Демокрацията и развитото общество са немислими в отсъствието на обществена правдивост. Без осъзнатото и всекидневно отстоявано схващане, че триумфът може да е общ, единствено в случай че се гради на почтен труд.

" Нормираният работен ден, здравното обезпечаване, платеният отпуск и пенсиите през днешния ден са права, извоювани с цената на доста жертви. Тяхното качество и спазването им са индикатор за зрелостта на обществото ни. Наша обща задача е да отстояваме идеята на обществената правдивост, тъй че българите решително да възнамеряват и градят своето бъдеще в личната си страна.

Кризите през последните години и последствията от войната в Украйна засегнаха надълбоко обществото ни и изостриха обществените неравенства. Затова дълг на всички институции е да почитат и пазят резултатите от труда на българите и да не ги разхищават. Само солидарни и сплотени, работейки за ползите на България, можем сполучливо да преодолеем тестванията на днешния и на утрешния ден. " - показва Радев. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР