Далечни и екзотични дестинации в Азия и Африка стават все

...
Далечни и екзотични дестинации в Азия и Африка стават все
Коментари Харесай

Екзотичните дестинации са предпочитани от българите

Далечни и екзотични дестинации в Азия и Африка стават все по-актуални измежду българските туристи. От туристическите организации регистрират, че засиленият интерес се дължи на все по-ниските цени, което прави тези екскурзии по-достъпни. Най-често българите избират да почиват по една седмица.

Далечни и екзотични дестинации в Азия и Африка стават все по-актуални измежду българските туристи. От туристическите организации регистрират, че засиленият интерес се дължи на все по-ниските цени, което прави тези екскурзии по-достъпни. Най-често българите избират да почиват по една седмица, по тази причина и множеството пакети, които оферират туристическите организации, са за 7 или 8 нощувки. За по-близките дестинации, като Гърция и българското Черноморие, цените за едноседмична отмора са към 400-500 лева

Малдивите, Мексико, Куба, Доминикана, даже Мадагаскар, са измежду обичаните нови дестинации на българите. В последните години туропераорите регистрират, че избираме да пътуваме по-рядко, само че харчим повече пари, с цел да забележим някое по-отдалечено и екзотично кътче.

Съветът на туроператорите към българските туристи, е авансово да се осведомят за дестинацията, която са избрали, тъй като има интервали, в които не е целесъобразно да се пътува поради прекомерно горещото или прекомерно дъждовно време. Мечтите, обаче, не са подвластни на метеорологичните условия. Това демонстрира и нашата анкета, в която множеството хора изброиха екзотични дестинации като Куба и Пакистан, а други споделиха, че биха се сложили на ограничения, с цел да посетят далечна дестинация, само че съгласно други в България почивката е най-приятна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР