Дълбоко обичаната и почитана от милиони по света Луиз Хей,

...
Дълбоко обичаната и почитана от милиони по света Луиз Хей,
Коментари Харесай

Почина една от най-обичаните авторки на съвременна литература за самопомощ

Дълбоко обичаната и почитана от милиони по света Луиз Хей, мина оттатък, на достолепната възраст от 90 година – безшумно и добродушно, заобиколена от обичаните си хора. Луиз е умряла през вчерашния ден, оповестява Канал 3.

Безспорно, тя е една от най-обичаните авторки на модерна литература за самопомощ. Автор е на няколко международно приети мотивиращи книги и основател на издателска компания „ Hay House “, чиято съществена концепция е да популяризира и разпространява книги, видео клипове и разкази представящи силата на позитивното мислене и непобедимата човешка воля.

Биографията на Хей е изписана от редица тежки инциденти, през който е съумяла да премине съхранявайки душата си цяла. Родена през 1926 година в Лос Анджелис, претърпява поредност от травматични моменти, включително полово принуждение като тийнейджърка, абсурден бракоразвод и нелечимо заболяване.

В основата на философията на Луиз Хей стои разбирането, че зад всяка една болест на тялото стои психическа причина. И в случай че човек успее да пренастрои мисленето си по подобен метод, че да в профил тази психическа спънка, организмът му ще се излекува напълно самичък от болестта.

Американката е създател на бестселърите "Силата е в теб ", "Излекувай живота си " и "Направете живота си извънреден ". Книгите й са трансформирали орисите на хора от целия свят благодарение на вярата и позитивното мислене.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР