Дълбока дупка шокира столичани, които питат кога тя ще бъде

...
Дълбока дупка шокира столичани, които питат кога тя ще бъде
Коментари Харесай

Дупка с впечатляваща арт инсталация развълнува столичани СНИМКИ

Дълбока дупка шокира столичани, които питат по кое време тя ще бъде запълнена.

Отговор на въпроса обаче към момента няма, макар че има сигнал, който е подаден към виновните институции. Дупката е зейнала на ул. " Добрила ", напълно покрай пресечната точка с ул. " Св. Георги Софийски ", тъкмо против Медицинска акдемия. За нея алармират консуматори в обществената мрежа Фейсбук.

" На втората фотография съм поставила крайници си в нея, 37-ми номер, като препоръка за размера на самата дупка ", написа Миряна Станчева, която спеделя фотоси на столичната дупка.

В последните дни се изсипаха обилни превалявания, които сътвориха много пакости. Много дупки из столицата, а и страната, се отвориха и до момента в който дъждовете не спрат, няма по какъв начин да бъдат запълнени.

Междувременно въпросната дупка на ул. " Добрина " впечатлява с арт инсталацията си. В центъра на дупката е подложен прът, който има за цел да притегля вниманието на водачите - по-този метод те биха избегнали пукането на гумите на колите си.

" Една изключително впечатляваща дупка с арт апаратура за предварителна защита на пребиването и пукането на гуми ", написа още Станчева.



Снимки: Миряна Станчева / Фейсбук
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР