Далавера в Сърбия: 8 март с Бобан Здравкович срещу 250

...
Далавера в Сърбия: 8 март с Бобан Здравкович срещу 250
Коментари Харесай

Далавера в Сърбия: 8 март с Бобан Здравкович срещу 250 лв.

Далавера в Сърбия: 8 март с Бобан Здравкович против 250 лева

Сръбската звезда Бобан Зравкович ще забавлява дамите за 8 март в сръбския град Ниш. Офертата е за четиризвезден хотел и е на цена 250 лева Тръгването е на 8 март, а връщането на идващия ден. В сумата са включени с изключение на нощувка и закуска, само че и галавечеря с богато меню и безкрайно количество питиета. Освен именития реализатор за настроението на гостите и дамите ще се погрижат и от сръбски бенд, които ще свирят цяла нощ. Към хотела има безвъзмезден паркинг и интернет. Разполагат и с съвременен спа център, където дамите могат да се провиснал след идването си и преди празничната вечер. Той разполага с топъл вътрешен басейн, джакузи, тепидариум, парна баня, сауна и солна стая, както и фитнес.

Освен богата празнична стратегия туристите могат да се разходят на идващия ден до центъра на града. Предлага се такси до такава степен против 8 евро. Също по този начин биха могли да посетят Нишката цитадела, която е на 12 километра от хотела, както и Паметника на освободителите на Ниш. За искащите да останат още една вечер цената е 90 лв. с включена закуска.

Друга оферта, която е за празника в Сърбия, е за Пирот. Цената е 160 лв., като в сумата е включена нощувка, закуска и празнична вечеря, още веднъж с неограничена консумация на храни и алкохолни питиета и жива музика.

Забележителностите в Пирот са също доста. Една от тях е средновековната цитадела „ Калето “ или Момчиловград, която на външен тип доста наподобява на Баба Вида. Пазарът на Пирот е един дребен безреден град в града. Плодовете и зеленчуците могат да са по земята, на чаршафи или пък кокетно подредени в кошници. Но пък са отгледани в чист район. Около пазара има отлична скара, както и няколко кафани с аспект към река Нишава. Също по този начин е хубаво да посетите Погановския манастир „ Свети Йоан Богослов “, издигнат през 1392 година от велбъждския диктатор Константин Деян Драгаш и достроен от щерка му Елена, брачна половинка на византийския император Мануил II Палеолог. Манастирът е прочут с двустранно изографисаната икона на Света Богородица, копие на Богородица Катафиги. Обителта е част от международното завещание на ЮНЕСКО и е на повече от 600 години. Свещите можете да платите и в български левове.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР