ДАЛАС (АП) — Хюстън е у дома си в щата

...
ДАЛАС (АП) — Хюстън е у дома си в щата
Коментари Харесай

5-те поредни Sweet 16s в Хюстън са най-доброто представяне след Phi Slama Jam. Дюк направи много оттогава

ДАЛАС (АП) — Хюстън е вкъщи си в щата Lone Star, играейки като подложен под номер 1 в южния район и в Sweet 16 за петия шампионат на NCAA в ред.

С пойнтгарда на All-America Jamal Shead, огромния човек J'Wan Roberts и треньора Kelvin Sampson, Cougars са в разгара на най-хубавата си серия March Madness, откогато направиха три поредни Final Fours в Phi Slama Jam епоха преди четири десетилетия. Те бяха Големите 12 първенци от постоянния сезон този сезон, откакто се реалокираха в тази силова конференция, топ 10 в анкетата на AP от самото начало и номер 1 за три седмици.

„ Не мисля, че сме трансформирали какъвто и да е тип мотивация или сме трансформирали това, което сме правили през цялата година и през последните четири години, откогато съм тук “, сподели Шед в четвъртък. „ Те имаха печеливша просвета, преди да дойда тук, и това някак си ми беше внушено да играя с момчета като J’Wan в продължение на четири години и всички момчета, които бяха пред нас.... Ние следваме треньора Сампсън и мис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР