Даже 100 хиляди руснаци да загинат във войната, това няма

...
Даже 100 хиляди руснаци да загинат във войната, това няма
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Даже 100 хиляди загинали руснаци във войната няма да накарат Кремъл да се замисли

Даже 100 хиляди руснаци да загинат във войната, това няма да накара Кремъл да се замисли за нещо, съобщи нощес украинският президент Володимир Зеленски в своето видеообръщение в края на 234-ия ден от нашествието на Русия.
 
" Правим всичко, с цел да понижим опциите на окупаторите и качествата на съветската войска да носи гнет по украинската земя. Последователно унищожаваме логистиката на терористите, техните хранилища и щабове ", сподели той. 
 
По думите му броят на убитите руснаци, отдали живота си " за опцията на шепа хора в Кремъл да подценяват действителността ", към този момент наближава 65 хиляди. 
 
Според Зеленски от метода, по който протича съветската " могилизация " (от съветската дума " могила " - гроб, бел. ред.), може да се съди, че " и 100 хиляди починали жители на Русия няма да накарат Кремъл да се позамисли ".
 
Той акцентира, че единствено действителни победи от страна на Украйна, единствено действителната отбрана на свободния свят от съветския гнет и шантаж - отбрана посредством наказания, посредством помощ за Украйна - както и цялостното изтласкване на  окупаторите от украинската земя и демонтажа на нападателните благоприятни условия на терористичната съветска страна, могат да обезпечат път към мира. 
 
Президентът на Украйна заключи, че " мирът ще стане вероятен, когато за Русия стане неосъществим нейният гнет ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР