Daimler обединява бизнеса си за коли и микробуси под наем

...
Daimler обединява бизнеса си за коли и микробуси под наем
Коментари Харесай

Daimler обедини бизнеса с коли и микробуси под наем в Германия

Daimler сплотява бизнеса си за коли и микробуси чартърен на немския пазар в една компания. Това има за цел да сътвори изчерпателен експерт по наемане и снабдител на услуги за подвижност посредством обединяването на Mercedes-Benz Rent и Mercedes-Benz Van Rentalв Mercedes-Benz Vans Mobility GmbH.

С този пакет Mercedes-Benz, дружно с оторизираните представителства на компанията, желае да усъвършенства офертите за наем и да въодушеви нови целеви групи с краткосрочни до средносрочни потребности от подвижност за новите модели.

Въз основа на съществуващите абонаментни оферти от Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Automotive Mobility GmbH също желае да се концентрира върху разширението и развиването на нови артикули за подвижност на немския пазар и по този метод да проправи пътя за просто, цифрово пътешестване на клиентите. Абонаментният модел към този момент е разполагаем за моделите Mercedes EQ EQA, EQC, EQV и напълно електрическите микробуси Mercedes-Benz eVito и eSprinter.

„ С гъвкави модели за потребление като наем и абонамент, ние отговаряме на самостоятелните потребности на нашите клиенти за частна и комерсиална приложимост “, споделя Стефан Зонтаг, основен изпълнителен шеф на Mercedes-Benz Automotive Mobility GmbH - „ Чрез сливане на бизнеса за отдаване чартърен процесите се опростяват и предложенията за отдаване чартърен и подвижност се уголемяват в допълнение. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР