Dahua DeepHub – интерактивен дисплей с All-in-One дизайн, който улеснява

...
Dahua DeepHub – интерактивен дисплей с All-in-One дизайн, който улеснява
Коментари Харесай

Dahua DeepHub Smart Interactve Whiteboard – Интерактивен дисплей

Dahua DeepHub – интерактивен екран с All-in-One дизайн, който улеснява ежедневната работа, деловите срещи и включва безжично прожектиране, писане на бяла дъска, видео ръководство на конференции и файлове.

Осигурява улеснение, ефикасна работна среда и ползотворно съдействие.



4K UHD сензорен екран

65 " /75 " /86 " 4K UHD (3840×2160) DLED екран с технология за отражения обезпечава внезапни изображения и ярки цветове.

Безжична прожекция

Поддържа безжична връзка с едно допиране – прожектиране от преносим компютър, таблет, мобилен телефон и други, предоставяйки комфортна и ефикасна работа.

Интелигентен интерактивен екран (Whiteboard)

Гладко преживяване при писане с по-малко от 35ms забавяне при писане и до 20 точки на едновременен досег, което го прави съвършен за брейнсторминг и шерване на хрумвания.



Видео конференция

Вградената 4K камера и осемте микрофона обезпечават реалистична образна и аудио връзка. Устройството е съвместимо с елементарен програмен продукт за видеоконферентна връзка на трети участник.

Управление на файлове

Позволява шерването на наличие от срещи посредством сканиране на QR код. За по-голяма сигурност споделените файлове могат да бъдат криптирани.

Заключване с пръстов отпечатък

Устройството поддържа функционалността заключване с пръстови отпечатъци, което покачва сигурността на достъп и отбраната на информация.



Приложение

- Голяма зала за срещи

Предлага висококачествено аудио и видео продуктивност, което го прави подобаващ за семинари, бизнес договаряния и образования.

- Главен офис

Носи неповторимо потребителско прекарване и високо равнище на персоналната сигурност.

- Стая за срещи

Практическите функционалности на устройството и лесното опериране дава отговор на условията на ежедневните срещи и по този метод усъвършенства продуктивността.

- Изложбена зала

Предоставя интерактивни способи за промоции и елементарно взаимоотношение с гости, което оказва помощ за възстановяване на корпоративния имидж.

- Отворена офис зона

Насърчава шерването на хрумвания и екипното съдействие посредством свободно писане и елементарно анотиране.

 е народен водач в доставката, адаптирането и подготовката на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в, , , .

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР