- DACIA SPRING, HYUNDAI BAYON, OPEL MOKKA, RENAULT ARKANA, SKODA

...
- DACIA SPRING, HYUNDAI BAYON, OPEL MOKKA, RENAULT ARKANA, SKODA
Коментари Харесай

Европейското жури AUTOBEST обяви финалистите на Best Buy Car of Europe за 2022 г.

- DACIA SPRING, HYUNDAI BAYON, OPEL MOKKA, RENAULT ARKANA, SKODA FABIA и TOYOTA YARIS CROSS са финалистите за наградата „ AUTOBEST 2022 “

Тези коли ще се състезават за наградата „ Най-добър автомобил за покупка на Европа през 2022 година “. Журито от 32 членове от 32 страни ще направи окончателните си оценки и ще гласува през идващите седмици, като победителят в 21-вото издание на AUTOBEST ще бъде разгласен в средата на декември.

AUTOBEST пуска логото на „ Европейски финалист на AUTOBEST 2022 “, което шестте производители имат право да използват във всички свои информационни и промоционални акции преди обявяването на спечелилия в AUTOBEST 2022.

След сполучливото първо събитие миналата година, журито още веднъж ще отиде в Tеесдорф, Австрия на 24 и 25 ноември за последния тест. Полигоните на Fahrtechnik от Австрийския автомобилен клуб (OEAMTC) спечелиха международно самопризнание за тестване на превозни средства, както и за образование на шофьори в доста области. С комплекса в Teeсдорф, ситуиран наоколо до летище Виена, Autobest има открито партньорство, за повсеместен пакет от проби, за да проучи цялостния капацитет на финалистите.

„ През цялата пандемия AUTOBEST се оказа единственото интернационално независимо жури за коли, което поддържа редовния си дневен ред на дейностите. Ще продължим в напъните си да предлагаме на милиони консуматори на автомобили най-добрата оценка за Best Buy Car в Европа, но и за най-хубавите хора, компании и технологии, които имаме в индустрията днес. Освен това, посредством на новосъздадения AUTOBEST Think Tank, управителен от визионерския дизайнер на автомобили Франк Стивънсън, ние ще изследваме по-задълбочено бъдещето на подвижността, давайки на всички хора по-добра визия и разбиране за това, което ще се случи през следващите години, ” сподели Дан Вардие, основател и ръководител на AUTOBEST.

Членовете на журито AUTOBEST съставляват 32 европейски страни, което го прави най-голямото без значение автомобилно жури в Европа и света по броя на представените страни. Журито на AUTOBEST обръща огромно внимание на напъните, полагани от автомобилната промишленост. Инвестициите, опциите за нови автомобилни работни места за хората, средствата за зелени коли и технологии, поддръжката за различни региони на Европа се проверяват внимателно от журито. Новите технологии в автомобила и свързаността също са под контрол. Общо посвещаваме осем награди на тези достижения в следните категории; MANBEST, COMPANYBEST, ECOBEST, DESIGNBEST, TECHNOBEST, SAFETYBEST, SMARTBEST и SPORTBEST. През идващите седмици AUTOBEST ще заяви носителите на тези награди.

21-та гала по награждаването ще се проведе следващата година в Страсбург, Франция на дата, която ще бъде оповестена по-късно, в очакване на развиването на пандемията в региона на Страсбург. Тази година 20-та годишнина на Гала премиите AUTOBEST се проведе на 30 септември в Барселона, Испания, събрайки рекорден брой участници от 34 страни, включително водещи ръководители от различни компании и организации.

Повече от две десетилетия церемония Гала наградите AUTOBEST се трансфораха в ключово събитие в календара за коли, с артистично наличие от международна класа, нисковъглеродно гурме меню и уникален Гранд край за премията AUTOBEST. Повече информация можете да намерите на www.autobest.org

За AUTOBEST

Организацията AUTOBEST е основана през 2001 г. с революционната идея за намиране на „ Best Buy Car “, разполагаем на европейския пазар. За да стане автомобил победител в AUTOBEST, той би трябвало да представлява най-добрата оферта за повечето европейски клиенти. Цената, сервизната мрежа, дистрибуцията на аварийни елементи и гъвкавостта са най-важните критерии в процеса на гласоподаване. Дизайнът и новите технологии също стават все по-критичен фактор в гласуването. AUTOBEST използва прозрачна система за гласоподаване със сложна матрица от 13 критерия за определяне на спечелилия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР